Klinikkens ansatte

 

Hanne E. H. Kristensen

Veterinær fra Norges Veterinærhøgskole NVH, 1998

Hanne jobbet på NVH i 2 år før hun flyttet tilbake til Florø i 2000 og startet Flora Dyreklinikk sammen med Per Kristian. 

Hanne er en erfaren allmenpraktiker med bred etterutdanningsportefølje, blant annet på tenner og kanin.

Hjemme har Hanne og Per Kristian en Dansk-Svensk Gårdshund; Pea.

 

Per Kristian Kristensen
Veterinærer fra Norges Veterinærhøgskole, 2000

Per Kristian er gift med Hanne. Han er tilknyttet klinikken, men er for det meste å se ute på gårdene som stordyrveterinær. 

Per Kristian er fast veterinær hos Sunnfjord Hestesportsenter A/S og på hjortefarmen på Svanøy, og han fungerer også som hele klinikkens "handy-man".

 

Lovise Hopkinson Standal
Veterinær fra Murdoch University, Vest Australia, 2017

Lovise begynte hos oss i januar 2019. Etter mange år i Australia har hun nå endelig kommet hjem igjen og vi er kjempe glad for å ha fått henne med i teamet vårt. Lovise er Sunnfjording og hjemme har hun to hunder, store Maggie og lille Bjørn, katten Cat og 4 høner.

Anne- Marte Grotle Røys
Veterinær fra University of Veterinary Medicine, 2020

Anne- Marte er utdannet i Budapest og har jobbet hos oss hver sommer under utdanningen. Vi er glad for at hun nå er en del av teamet vårt.

Anne- Marte er fra Bremanger, men nå bor hun i Florø sammen med hunden sin, Tod.

 

Sunniva Solheim
Dyrepleier fra Norges Veterinærhøgskole, 2007

Sunniva har jobbet hos oss siden hun var nyutdannet. Hun har stor interesse for tannpleie og anestesi og har også etterutdanning innen disse feltene. Hun har også vært på kaninkurs for dyrepleiere.

Hjemme har Sunniva hunden Chili. Hun ble kåret til "Årets Dyrepleier 2018", noe vi alle er veldig stolt over!

 

Veronica Strømme Tansø
Klinikkassistent

Veronica begynte hos oss høsten 2013. Hun har erfaring som butikksjef fra dyrebutikk i Bergen og har fagbrev i salgsfaget. Hun har drevet oppdrett og utstilling av Maine Coon katter fra 2007 til 2015. Hjemme har Veronica 4 Maine Cooner, både fra inn- og utland. Hun har også sauer og høner.

Veronica har en del varierte oppgaver og hjelper veterinærene i sitt arbeid. Hun har også vært på tannkurs og jobber en del med tenner.

Jannie- Helen Karstensen
Resepsjonist

Jannie- Helen begynte hos oss tidlig i 2019. Dere vil finne hun både i resepsjon, butikk og på telefon. Jannie- Helen har erfaring fra både butikk og resepsjon, hun er serviceinnstilt og alltid klar til å hjelpe våre kunder. Hjemme har hun katten Fantepus.

 

Kristine Kjellevold Aase
Resepsjonist

Kristine begynte hos oss våren 2018, og dere vil finne hun både i resepsjon, butikk og på telefon. Hun er utdannet apotektekniker, noe som er nyttig i jobben hun gjør hos oss. Kristine styrer det meste i butikken vår og står alltid klar til å hjelpe kundene. Hjemme har hun tre katter, Shady, Snow White og Vera.

Våre veterinærer og vår dyrepleier går jevnlig på kurs for å holde seg faglig oppdatert.